Lydbøger online

Se vores enorme udvalg af lydbøger online til priser, hvor alle kan være med

Skal det være lydbøger online, skal det så absolut være fra Danmarks største masterbibliotek hos AltFortalt.dk. Lydbøger online for enhver smag

Holder du af lydbøger online? Tag på en udflugt til masterbiblioteket hos AltFortalt.dk. Med mere end 6.000 spændende titler er vi Danmarks klassiske AV forlag med et enormt udvalg af lydbøger online inden for alle genrer. Uanset om du er til humor, gys, eventyr, biografier, kultur og samfund eller børnebøger– så har vi det helt store udvalg til de helt rette priser.

AltFortalt.dk producerer lydbøger – bøger på bånd eller CD/DVD. Vi har til huse i udkanten af Odense, og beskæftiger mere end en halv snes faste medarbejdere samt en stor stab af professionelle og dygtige indlæsere, der indtaler bøgerne, enten i vores egne studier i Odense eller hos SuperNova studiet i København.

AltFortalt.dk’s masterbibliotek kan i dag tilbyde mere end 6000 lydbøger online, og vi spænder over alt lige fra H. C. Andersens dejlige og klassiske eventyr for børn og voksne til Stephen Kings mesterlige gyserromaner. Måned efter måned udgiver vi nye, spændende romaner, biografier, børnebøger og meget andet i nært samarbejde med et stort antal større og mindre danske forlag.

Lydbøger online – kom til AltFortalt.dk.