Gratis lydbøger til iPod


Nu kan du helt uforpligtende downloade gratis lydbøger til din iPod

Download gratis lydbøger til din iPod og tag forskud på glæderne ved at lytte til en af de mange gode lydbøger til din iPod fra AltFortalt.dk

Hos AltFortalt.dk kan du nu downloade gratis lydbøger til iPod. Lydbøger er vokset kraftigt i popularitet, og med de voksende oplag som en konsekvens af et voksende salg er priserne også faldet ganske betragteligt. Lad en af vores gratis lydbøger til din iPod være en forsmag på, hvilke litterære oplevelser der ligger og venter lige om hjørnet blandt de mere end 6.000 titler fordelt på mange forskellige genrer, som AltFortalt.dk kan tilbyde.

Lydbøger har man glæde af overalt: Når man gerne vil slappe af, og øjnene er trætte, som svagtseende, når man gør rent, når man kører bil, mens man laver mad – der er utallige situationer, hvor man ikke kan læse, men uden problemer kan lytte til lydbøger.

Surf ind på vores hjemmeside og download gratis lydbøger til iPod og se samtidig vores mange titler, der rummer timevis og atter timevis af litterære oplevelser.