Gratis download lydbøger

Gratis download lydbøger som appetitvækker

 

Få et par gratis download lydbøger fra os som en forsmag på mange flere dejlige lytteraturoplevelser. Er du en læsehest og interesseret i lydbøger? Så kan du her hente et par gratis download lydbøger fra Altfortalt.

 

Altfortalt.dk har et stort udvalg i lydbøger og giver et par gratis download lydbøger som en rigtig appetitvækker. Med mere end 8.000 lydbøger i alle genrer og massevis af nyheder hver måned er vi det klassiske masterbibliotek i Danmark, når det gælder lydbøger.

Med en gratis download lydbog kan du udnytte chancen for at prøve at overføre en download lydbog til din iPhone eller Android mobil – det er nemt, vi viser dig hvordan.

Se videoguide overfør lydbog til iPhone

Se vidioguide overfør lydbog til Android og mp3-afspillere

Lydbøger betragtes i dag i stigende grad som et kærkomment alternativ til de gammeldags trykte bøger. Lydbøger er et tilbud til dig, som har lyst til at høre dine bøger frem for at læse selv, hvilket i mange dagligldags-situationer kan være vanskeligt.

 

Benyt lydbøger når du kører bil, udfører kedeligt og ensformigt arbejde, eller bare når du har lyst til at høre en spændende og underholdende historie. En god lydbog kan være stærkt medvirkende til, at opvask, strygning og andre huslige opgaver går betydeligt nemmere.

 

Med to gratis download lydbøger fra Altfortalt.dk vil vi gerne give dig muligheden for at stifte bekendtskab med lydbøger.