Danske lydbøger


Se vores enorme udvalg af danske lydbøger i topkvalitet til populære priser

AltFortalt.dk – Danmarks største udvalg af danske lydbøger på bånd og CD. Dejlige danske lydbøger til populære priser

Danske lydbøger på bånd og CD/DVD. Topkvalitet til populære priser og med Danmarks suverænt største udvalg i lydbøger, nu med over 6.000 titler i alle genrer.

Danske lydbøger er i dag et særdeles kærkomment alternativ til de gammeldags trykte bøger og er et tilbud til dig, som har mere lyst til at høre dine yndlingsbøger frem for at læse selv, eller som måske ikke har mulighed for selv at læse. Brug vores dejlige lydbøger, når du for eksempel kører bil, udfører ensformigt, manuelt arbejde eller blot har lyst til højtlæsning. En rigtig god lydbog kan yde sit væsentlige bidrag til at opvask, strygning og mange andre huslige opgaver går nemmere.

Hver eneste måned udgiver vi nye spændende romaner, biografier, børnebøger og meget andet i et nært samarbejde med mange danske forlag. Spørg efter din yndlingsforfatter på biblioteket eller kontakt os gerne her på forlaget. På vores hjemmeside kan du også søge blandt vores mere end 6.000 forskellige titler til populære priser. Danske lydbøger for enhver smag og pengepung.